Om

Ideologi & teologi

Havens kerneideologi er det fundament som Haven ideologisk bygges på. Denne kerneideologi er fælles for alle Havens kirker og organisationer.

Havens kerneideologi svarer på spørgsmål som: Hvorfor eksisterer Haven? Hvad er kirkens mandat? Hvad arbejder vi konkret hen imod? Hvem/hvad er Haven som netværk?

Læs mere om ideologi

Havens trosgrundlag er kernen af vores teologiske overbevisninger. Disse overbevisninger er altafgørende for hvorfor vi eksisterer som kirke, hvorfor vi gør som vi gør og mener som vi mener. Teologiens praktiske resultat er at vi elsker mennesker, herliggører Gud og fortæller andre mennesker om den kærlighed, vi selv er blevet givet.

Teologien er fælles for alle Haven kirker og organisationer.
Havens teologi består af vores trosgrundlag, samt de to sakramenter (dåb & nadver) som Herren Jesus har befalet sin kirke at gøre.

Læs mere om teologi

Ledergruppe

Tobias Haslund-Thomsen
Ledende præst
tobiasthomsen@haven-aarhus.dk

Michael Larsen
Finans- og medlemsansvarlig
michaellarsen@haven-aarhus.dk

Line Koch
Livsgruppeansvarlig
linekochjensen@haven-aarhus.dk

Lucas Brendan Ward
Medlem af ledelsen
lucasward@haven-aarhus.dk

Tine Knakkergaard
Børn og unge
tineknakkergaard@haven-aarhus.dk

Kristian Holm Tindbæk
Assisterende præst
kristiantindbaek@haven-aarhus.dk

Stab

Pætur Askildsen
Multimedie
multimedie@haven-aarhus.dk

Tobias Rostved Lund
Lovsangsleder
tobiaslund@haven-aarhus.dk

Iris Anna Dampe
Haven Børn & Unge (forening)
irisdampe@haven-aarhus.dk

Vores historie

Januar 2015

Det nye år bød på en helt ny kirkeplantning i Aarhus. Jesper Jeppesen forkyndte visionen om at starte en ny kirke, der skulle hedde Haven.

September 2015

Med overvældende opbakning og fremmødte skød vi en onsdag aften i september den første gudstjeneste af på Atlas. Livsgrupperne tog form og flere mennesker kom til, og Haven begyndte nu at ligne en etableret kirke.

Marts 2016

Vi valgte en søndag formiddag at holde dåbsgudstjeneste, hvorved de første seks mennesker blev døbt til Jesu navn.

Februar 2018

Efter at have været i gang med Haven Aarhus i nogle år, valgte vi at offentliggøre det næste kirkeplantningsprojekt: Haven Toronto. Herved oprettedes Haven Network, og Haven Aarhus blev nu en del af et større netværk af Haven-kirker.

April 2019

Efter nogen tids søgen efter permanente lokaler, indgik Haven Aarhus et samarbejde med Frelsens Hær, hvor vi hver søndag kunne leje deres lokaler til afholdelse af gudstjenester kl. 16. Dermed rykkede vi væk fra spillestedet Atlas og formiddagsgudstjenester.

April 2020

Haven Aarhus indtrådte, efter afstemning i menigheden, i Apostolsk Kirke Danmark. Derved bliver Haven Aarhus Apostolsk Kirkes eneste Aarhusianske kirke, og vi indgik i et stort netværk af kirker nationalt og regionalt.

August til oktober 2021

Efter lang tids søgen efter præst, blev Tobias Haslund-Thomsen indviet som ledende præst for Haven Aarhus. Kort tid efter flyttede kirken ind i nye lokaler på Paludan-Müllers vej 24, 1.sal.

Marts 2023

Efter 1 ½ gode år på Paludan-Müllers vej, med vækst på mange områder i kirken, flyttede Haven Aarhus til Fredens Torv 8, midt i Aarhus C. Vi glæder os til at tjene byen fra vores nye base!

Samarbejde

Click to edit modal with id "ideomodal"

Click to edit modal with id "theolmodal"